Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lila hajat szeretnék leszívás...

Lila hajat szeretnék leszívás nélkül. Van valami kevésbé egészségtelen módja?

Figyelt kérdés

Sziasztok :-)

Nagyon szeretnék már valami erősebb lila színt, de sajnos nem szeretem a vegyianyagokat, de így is beadtam a derekam... eddig lila hajszínezőt használtam henna kivonattal (igen, tisztában vagyok vele, hogy várni kell mielőtt festeném).

A probléma, hogy eléggé sötét barna a hajam. Itt egy példa:

[link]

SEMMIKÉPPEN nem szeretném leszivatni, akkor már inkább visszaállok hennára, nálam az teljesen ki van zárva.

Régen használtam egy hajfestéket vörösben, ami sötét hajra volt kitalálva és volt benne valamilyen világosító vegyszer, persze nem hófehérre szívta, maximum közepes barnára.

De sajnos elfelejtettem, hogy mi volt a neve a festéknek :-(

Tudom, hogy élénklilát soha nem fogok elérni vele, de megelégednék egy ilyennel is:

[link]

Annak már csak jobban örülnék, ha világosabb lenne :-)

Szóval ilyen festék érdekelne, márka, tapasztalat, ár és minél kíméletesebb legyen, nem akarom hosszú távon tönkretenni a hajam (bár ha annyira rossz lesz a hajamnak, úgyis visszaállnék hennára).

KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET! :-)

2014. dec. 4. 13:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez a lilásfekete könnyen elérhető csak menj be fodrászkellékesbe és kérj lila hajfestéket, 9 % oxival. Vegyél mellé színrögzítő sampont is mert másképp igen hamar ki fog kopni.
2014. dec. 4. 13:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2014. dec. 4. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!