Sötétbarna hajból lehet csinálni fehér hajat? Egyszeri alkalommal meglehetne oldani, ez tulajdonképen leszívás lenne? Nem lennének bökkenők h pl narancssárga lesz?
Amúgy fiú vagyok sötétbarna hajú, szemű, szemöldökű szemöldököm közepesen "dús" bőrszínem nem túl világos inkább "átlagos".
Szóval jól állna és megoldható lenne a fehér haj szín?
Jól nem állna, egyrészt mert 3-4 nap után már látszik a lenövés a rövid hajon, ami iszonyat igénytelen. A sötét szemöldököddel nem illik össze, nagyon bénán nézne ki, a világos haj csak világos bőrhöz illik, a fehér csak olyan bőrhöz ami nem sárgás árnyalatú.
De amúgy megoldható, le kell szívatni és fehér színezőt tenni rá utána.
És ha a szemöldököt is befestettném,A hajam amúgy oldalt 4 hónapja növesztem felül fél éves.
Szemöldököm szemem pont ilyen a bőröm talán 1 kicsit sötétebb nem sokkal:
Neki sem áll rosszul szerintem
Szerintem két alkalommal számolni kell, de természetes hajból lehet, hogy elsőre is megoldják. Mindenképp normális fodrászhoz menj.
Nekem tetszik a kép amit linkeltél, ha ilyet szeretnél, hajrá. A szemöldöködet fölösleges befesteni szerintem, mivel egyértelműen látszik amúgy is, hogy ez nem természetes hajszín. A képen is teljesen jó szerintem az összhatás. Ki kell próbálni ha van rá keret, maximum visszafested ha nem tetszik.
Tövét után festeni mennyiért csinálják meg?
Amúgy manapság nem lenne nagyon feltűnő ez a hajszín,jobb lenne inkább a fekete?
Szerintem nagyon jó ez az extra világos hajszín, és a szemöldöködet hagyd sötéten, mivel az adja meg az arcod karakterét.
Pl. itt egy másik példa ami igazolja hogy világos hajhoz gyönyörűen is állhat a sötét szemöldök. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!