Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak az arcommal? 13l

Kisselizabeth55510 kérdése:

Mit csináljak az arcommal? 13l

Figyelt kérdés

mit csináljak az arcommal hogy szép sima friss hibátlan legyen?? bőrradírt, tonicot meg hidratáló krémet szoktam használni rá de így is sokszor mitesszeres ,amiket ha ideges vagyok vagy ha unatkozok akkor szét nyomkodom (tudom hogy nem kéne de nem bírom ki ) és olyankor még csúnyább piros foltos meg hámlik is és utána utálok utcára menni :// már több féle krémet is kipróbáltam de hosszútávon nem segít ,ti mit ajánlotok mit kezdjek vele előszöris hosszútávon másodszor meg

olyankor amikor szét gyilkolom és nagyon csúnya??

2014. dec. 14. 18:31
 1/2 anonim válasza:
Nekem a BALEA arclemosó és bőrradír volt a tökéletes semmi mást nem használtam.
2014. dec. 14. 18:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Semmiképp ne nyomkodd otthon!

Kozmetikusnál voltál már?

Én kis hormontartalmú fogamzásgátló tablettát kaptam a pattanásaim miatt, nőgyógyász írta fel és szépen helyrejött a bőröm. És igen, én is ilyen fiatal voltam.

2014. dec. 14. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!