Mit csináljak az arcommal? (Infók lent)
Figyelt kérdés
Zsiros boru vagyok, nagy a pattanasos terulet foleg a T-vonalban es fekete miteszeres az orrom. Sokszor voltam mar kozmetikusnal, rengeteg hazi es bolti szert kiprobaltam, de semmi sem hatott tartos ideig. Tudom, hogy a tinikorral jarhat, de en ezt nem birom tovabb. Minden reggel fel orat csak korrektorozassal toltok, nincs idom megenni egy tal muzlit mert indulni kell. :/ Naprol-napra idegesebb leszek emiatt, az ombizalmam rohamosan csokken es ami meg ratesz egy lapattal, hogy az osztalyban csak en vagyok ilyen helyzetben. Olyan szerencsetlennek es nyominak erzem magam, mit tegyek? 13/L2014. szept. 30. 23:02
1/3 anonim válasza:
nekem 16 éves koromig voltak ilyen gondjaim, én is iszonyat pattanásos voltam, szerencsére már egyáltalán nem, de sajnos tényleg nem tudsz ez ellen sokat tenni, a hormonok teszik, amik ellen nem tudsz mit csinálni
19/F
2/3 anonim válasza:
keress fel egy teeneager kozmetikust.
3/3 anonim válasza:
13 évesen kozmetikushoz járj,ő kitisztítja,de még pár évbe beletelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!