Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csinaljak az arcommal,...

Mit csinaljak az arcommal, egyre csunyabb. Mit erdemes vennem, vagy hazilag ra kennem?

Figyelt kérdés

Olyan helyen dolgozom ahol dog meleg van, allandoan izzad az arcom, es kijott ra egy csomo ragya. Nem pattanas, nem miteszer, hanem piros, vagy borszinu dudorok, amik csak ugy vannak. S majd egy par het alatt "beernek" hogy ki lehet oket nyomni. De addig csunyak is es fajnak is.

De probalom minel kevesebbett nyomkodni az arcom.

2014. máj. 21. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj bőrgyógyászhoz.
2014. máj. 21. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:

krumplival nyomkodd le öket, az gyulladáscsökkető

vagy élesztő+kefir pakolásnak

2014. máj. 21. 16:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Én vizes vattára cseppentek 3-4 csepp teafaolajat, ez nagyszerű fertőtlenítő, és a pórusokat is összehúzza, DE nem szabad a már sebes bőrre használni! Én azt javasolnám még, hogy vegyél bőrradírt (én Alverde Men radírt használok), és egy héten kétszer radírozd át az arcodat vele. De vehetsz ilyen kozmetikai kendőt is, és azzal nap közben is áttörölheted az arcod. Tisztítás után én ugyancsak Alverdés krémet használok, azt is a Men szériából, a mattító krémfluidot, ami mitesszerek, pattanások és zsírosodás ellen való. Nekem szépen kiegyenlíti az arcom színét. A teafaolajból viszont a Rossmannból az Altapharma márkájú a jobb.
2014. máj. 21. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!