Nagyon rágom a körmöm nem bírok leszokni családi vonás. Hogyan állhatnám meg?
Én is rágtam anno a körmöm és bekentem erős pistával. Ha még szeretném rágni a körmöm nyomok rá egy adagot. Azonnal leszoktam.
Esetleg köröm lakkal. Nekem bevált ;)
Ha elkezdenéd rágni, akkor tereld el a gondolataidat és csinálj olyan dolgot, amit a kezeddel kell végezni: pl: gépelés, zongorázás, mosogatás, sepregetés stb.
Vannak (pl. Avonban meg ilysmi) olyan körömlakkok, amiknek nagyon rossz íze van!
De annyira, h ha csak éppen megnyalod a körmöd akkor a hányinger kerülget! :S
Szóval én kétszer kentem be vele a körmöm...és aztán eszembe sem jutott rágni.
Mostmeg aki meglátja a kezemet...szinte mindenki megdicséri a körmöm...:)
tényleg van iylen körömlakk,drogériában,gyógyszertárban tuti lehet kapni ami annyira szörnyű ízű hogy többet a szádba nem veszed a kezed:)
ugyanígy a drogériában,gyógyszertárban elhet kapni iylen vitamint(sajnos nem kenőcs,tabletta formájú..)ami a szép hajra,bőrre körömre van,de szóval triplán hasznos,és nem is oylan drága.de ha megkérdezed a gyógyszertárost akkor tuti nagyon hasznos dolgokat tud még mutati.sok sikert a "leszokáshoz":)
Nem tudom,hogy hány éves vagy,de én körmös tanfolyamot végeztem.
A körömrágás ellen vannak különböző szerek,de sokaknál ez nem hatásos.
De ha elég idős vagy hozzá,ajánlom a műkörmöt,állítólag elég jól leszoktatja az embert.
Ez csak egy ötlet. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!