Roaccutan gyógyszert szedem már több mint 2 hónapja mikor kezd el javulni az arcbőröm?
Figyelt kérdés
4 hónapos a kúra(de lehet hosszabb lessz) napi 50mg-t szedek, eddig nemsokat javult a helyzet pár mellékhatás van de kibirom nem vészes.. de nekem most olyan helyeken jönnek pattik ahol eddig nem pl melkasomon.Aki már szedte, nektek mikorra javult a helyzet és a gyógyszer szedése után visszatértek a pattik vagy a gyógyszer beszedése után kezd el hatni vagy mivan?:/2014. dec. 12. 22:27
1/3 anonim válasza:
2-3 hónap után már javulást kéne látnod. Előtte előfordul hogy még több pattanás lesz, de ezeket az orvosoddal kéne megbeszélni. Lehet hogy nem elég az adag vagy nem tudom...
2/3 A kérdező kommentje:
Hát már nemjön annyi pattanás ki rajtam mint eddig igaz..de igyis kijön napi 1-2:/ és attól félek majd ha abbahagyom a gyógyszert mégtöbb fog kijönni
Az adagot nemhiszem, hogy növelni kéne mert 70kg vagyok az 50mg igy is elég sok..
2014. dec. 13. 12:47
3/3 anonim válasza:
Én napi 20 mg-ot szedek és elvileg fél éves a kúra. Nekem hol javul, hol romlik. Most vagyok a 3. hónapban, és elég sok jön ki még most is. Nemrég felvittük az adagom napi 30 mg-ra, de nem bírtam, mert nagyon fájt a hátam, szóval vissza kellett venni. Remélem most már javulni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!