Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Másik hajbalzsam miatt történt...

Másik hajbalzsam miatt történt ez?

Figyelt kérdés

pá hónapja növesztem a hajam, és nagyon próbálok vigyázni rá! (nem vasalom, nem festem..stb)

2 hónapig használtam Kallos vaniliás hajpakolását...

Nagyon meg voltam vele elégedve a hajam hajmosás utáni napokon is könnyen kifésülhető, puha volt.

Közbe ajándékba kaptam egy Syoss hajbalzsamot, és mivel a kallos épp elfogyott, gondoltam akkor elhasználom azt is.

gondoltam márkás, biztosan jó lesz!

Hát borzalmas! A hajam szúrós végű, kicsit se puha. Ki se tudom fésülni, csak tépem...rossz a tapintása.

én mindig el használtam ami itthon van,de most nem bírom ezt tovább használni,pedig már vagy 5x használtam, de borzalmas!

Már is tapasztalt ilyet balzsam váltás után?

2014. dec. 12. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól hogy márkás nem biztos hogy jó, másszóval:

Ami használ azt használd!

2014. dec. 12. 11:09
 2/5 A kérdező kommentje:

persze, tudom hogy a márkás az nem feltétlen jó, ajándékba kaptam, azért akartam elhasználni...

de már beszereztem a jó megszokott kallos hajpakolást, egyből meg is mostam a hajam, rajta volt a pakolás majdnem 40 percet, és most újra pihe-puha :)

2014. dec. 12. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem az oleo intense balzsamtól olyan lett a hajam tapintása, mint a gumi. Tiszta ragacsos, zsíros hatású lett tőle és kifésülhetetlen. Próbálkoztam vele egy darabig, aztán kidobtam a francba. Soha nem veszek többet Syosst.
2014. dec. 12. 18:25
 4/5 anonim ***** válasza:
A Kallos pakolások tényleg nagyon jók. Egy ilyen után bármi másik sokkal rosszabb érzetet adhat.
2014. dec. 12. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a Kallost, de a Syoss minden máshoz képest is borzalmas volt. :-)

(2. voltam)

2014. dec. 13. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!