Másik hajbalzsam miatt történt ez?
pá hónapja növesztem a hajam, és nagyon próbálok vigyázni rá! (nem vasalom, nem festem..stb)
2 hónapig használtam Kallos vaniliás hajpakolását...
Nagyon meg voltam vele elégedve a hajam hajmosás utáni napokon is könnyen kifésülhető, puha volt.
Közbe ajándékba kaptam egy Syoss hajbalzsamot, és mivel a kallos épp elfogyott, gondoltam akkor elhasználom azt is.
gondoltam márkás, biztosan jó lesz!
Hát borzalmas! A hajam szúrós végű, kicsit se puha. Ki se tudom fésülni, csak tépem...rossz a tapintása.
én mindig el használtam ami itthon van,de most nem bírom ezt tovább használni,pedig már vagy 5x használtam, de borzalmas!
Már is tapasztalt ilyet balzsam váltás után?
Attól hogy márkás nem biztos hogy jó, másszóval:
Ami használ azt használd!
persze, tudom hogy a márkás az nem feltétlen jó, ajándékba kaptam, azért akartam elhasználni...
de már beszereztem a jó megszokott kallos hajpakolást, egyből meg is mostam a hajam, rajta volt a pakolás majdnem 40 percet, és most újra pihe-puha :)
Én nem szeretem a Kallost, de a Syoss minden máshoz képest is borzalmas volt. :-)
(2. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!