A hajbalzsam miben segít a hajnak? És abban tényleg, vagy ez csak bcsapás? A töredezett hajra kell?
Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 22:14
1/7 anonim válasza:
Nekem beválik, mert sprőd, dús és nagyon vastagszálú festett hajam van. Csak akkor lehet kifésülni, ha balzsamot is használok, és tényleg működik, előtte évekig küzdöttem (még nem árultam balzsamot fiatal koromban). 27N
2/7 anonim válasza:
Száraz és töredezett hajra van és nem becsapas tényleg hasznal
3/7 anonim válasza:
Nekem arra jó, hogy ki tudom fésülni a hajamat, ha használom. Amúgy csak tépni tudom.
4/7 anonim válasza:
Bizonyos réteget von a hajszálakra, amelyek ettől síkosak, simábbak lesznek.
5/7 anonim válasza:
A balzsamok visszazárják a haj pikkelyeit, ezáltal a hajszálak simák, könnyen fésülhetőek lesznek, ráadásul a festett hajból a pigmentek sem tudnak "kipotyogni".
6/7 anonim válasza:
Igen, használ. Ha nem használnék hajbalzsamot, ki se tudnám fésülni a hajam, az egész nagyon ronda lenne... de a balzsam (meg a hajpakolás) nekem rendbe szedi.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat;)
2014. aug. 8. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!