Melyik szín áll jobban a fekete hajban?
Figyelt kérdés
Festett fekete hajam van és ombre hajat szeretnék.
Melyik szín lenne a jobb, a szőke vagy a szürke?
2014. dec. 9. 15:44
1/8 anonim válasza:
Szerintem egyik sem, akkor inkább már vörös, kék vagy lila.
2/8 Andi80018 válasza:
A szőke a feketében undorító. Szürke? Ezt meg hogy. Egyik sem. Max valami vöröses árnyalatba átmenni, ehhez nagyon profin kell, hogy megcsinálják, de szerintem egyiket sem kéne, ha megmosod nagyon ronda lesz, véleményem szerint.
3/8 anonim válasza:
Fekete hajban mondjuk sötétkék, piros, lila, zöld, ami tetszik. De szőke, szürke semmiképp nem illene hozzá.
5/8 A kérdező kommentje:
És ha barnába megy át a vége?
2014. dec. 9. 19:24
6/8 Andi80018 válasza:
Szerintem az is hülyén néz ki. Még ilyet esetleg, hogy a teteje fekete, és lassan megy át ebbe vöröses színbe. Csak nem tudom, hogy pár hajmosás után hogy fog kinézni. Szal szerintem felesleges. [link]
7/8 anonim válasza:
Szerintem se illik hozzá, inkább kék vagy vörös.
8/8 anonim válasza:
Nagyon maximum kék. DE hogy piros meg ilyenek? Egyébként szerintem feketéből nem lehet igényes ombrét csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!