Fekete hajra ha csak hidrogént teszünk milyen lesz a színe?
Nekem volt fekete hajam, de mivel eredetileg sötétszőke, hamar eluntam, hogy ha nő, olyan, mintha kopaszodnék.
Kaptam egy adag hidrogént, attól sötétvörös lett. Utána vártam pár hetet, és kaptam még egy adagot. Na most, a színe: Hajtőnél hidrogénszőke, lefelé átment kacsasárgába, majd narancssárgába, és a vége majdnem olyan vörös maradt, mint az első szőkítés után. Marha szépen néztem ki, főleg, hogy a hajam teljesen tönkretette, alig vártam, hogy nőjjön és le lehessen vágni a szétroncsolt részt a francba. Azóta sem festettem be a hajam >.< Szerencsére ennek már 6 éve.
Én úgy tudom, hogy ha szőkítő port összekeversz hidrogénperoxiddal, akkor feketéről répa lesz, aztán 2 hét elteltével lehet tovább világosítani.
Amikor tovább világosítod, akkor sárga lesz, és azt a sárgát lehet hanvasítani egy szőke hajfestékkel és akkor lesz szőke.
De feketéből egyből szőkét csinálni azt nem lehet.
De egyébként ha folyékony hidrogént engednél a fejedre azzal le lehetne fagyasztani, olyan lenne mint a szárazjég.
Itt most nem a hidrogénperoxidról beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!