Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fekete hajra ha csak hidrogént...

Fekete hajra ha csak hidrogént teszünk milyen lesz a színe?

Figyelt kérdés

2014. jún. 8. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
A hidrogén , mivel gáz állapotú, ezért rögtön diffundál a környezetébe. Nem történik semmi.
2014. jún. 8. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha a hidrogén-peroxidra gondolsz, akkor az elroncsolja a színanyagot (töménységtől, behatási időtől függően), előbb vöröses-szőke lesz, majd szalmaszínű, végül csaknem fehér, de a szerkezete is meg fog változni, ezért olyan lesz, mint a kóc.
2014. jún. 8. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt fekete hajam, de mivel eredetileg sötétszőke, hamar eluntam, hogy ha nő, olyan, mintha kopaszodnék.

Kaptam egy adag hidrogént, attól sötétvörös lett. Utána vártam pár hetet, és kaptam még egy adagot. Na most, a színe: Hajtőnél hidrogénszőke, lefelé átment kacsasárgába, majd narancssárgába, és a vége majdnem olyan vörös maradt, mint az első szőkítés után. Marha szépen néztem ki, főleg, hogy a hajam teljesen tönkretette, alig vártam, hogy nőjjön és le lehessen vágni a szétroncsolt részt a francba. Azóta sem festettem be a hajam >.< Szerencsére ennek már 6 éve.

2014. jún. 8. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy ha szőkítő port összekeversz hidrogénperoxiddal, akkor feketéről répa lesz, aztán 2 hét elteltével lehet tovább világosítani.

Amikor tovább világosítod, akkor sárga lesz, és azt a sárgát lehet hanvasítani egy szőke hajfestékkel és akkor lesz szőke.

De feketéből egyből szőkét csinálni azt nem lehet.

2014. jún. 9. 02:40
 5/5 anonim ***** válasza:

De egyébként ha folyékony hidrogént engednél a fejedre azzal le lehetne fagyasztani, olyan lenne mint a szárazjég.

Itt most nem a hidrogénperoxidról beszélek.

2014. jún. 9. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!