Epilálod/-tad a karod?
Viszonylag erős és sötét szálú a szőrzetem, és mivel beszereztem egy epilátort, már a karomon is gonolkodom, hogy megcsinálom, mert soha nem tetszett igazán, a borotválást pedig hülyeségnek tartottam ezen a területen.
AMi engem érdekel: hogyan nő vissza? Szúrósan? Gyengül a szőr tőle? Milyen gyakran epilálja, aki ezt csinálja? Milyen problámák merülnek fel? Megbánta vlki, hogy belekezdett?
Köszi a válaszokat előre is!
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kezecske!:)
A pozitív visszalejzések erősítik nagyon az elhatározásomat :D SZerencsére nem túl érzékeny a bőrőm, a lábamon is szépen le tudtam epilálni, úgyhogy szerintem kipróbálom. De majd csak akkor vágok bele, ha egyszer vége a vizsgaidőszaknak! :D
Akit esetleg érdekelnek a fejlemények. Kipróbáltam, az első alkalom valóban borzalmasan fájt..
Már több mint egy hónapja epilálom,és az a tapasztalatom, hogy a szőr nem túl szépen és szúrósan nő vissza, de ez csak közelről figyelve és tapintára feltűnő, és remélem, egy idő után ez javul. Egyébként nem kell minden héten epilálnom, nincs is időm rá (bár most még hosszú pulcsi időszak van). A lényeg, hogy nem bántam meg, mert látványra sokkal jobb mint eddig, sokkal nőiesebb lett a karom :) És csak néha kell szenvednem egy kicsit érte. :D
És azóta? Még mindig nem bánod? :)
Gyengült a szőr vagy még mindig szúrósan nő vissza?
Milyen gyakran csinálod most, hogy lassan vége a hosszú pulcsis időszaknak? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!