Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fülkagylót és a fül mögötti...

A fülkagylót és a fül mögötti részt mindennap meg kell mosni?

Figyelt kérdés

2014. dec. 5. 21:05
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
80%
Én még a fenekem is megmosom majdnem minden hónapban! :))
2014. dec. 7. 13:19
 22/25 dörgő csilla válasza:
100%
A sima víz a fülzsírt nem oldja, csak a szappan vagy tusfürdő. Én naponta ajánlom a teljes fürdést, a fület is beleértve, sőt a fül mögötti részt is (ott is zsíros-büdös lesz), a hajmosást hetente egyszer, mert minél többször mosol hajat, annál zsírosabb lesz, a fejbőrnek pedig nem tesz jót a sok kemikália.
2014. dec. 10. 09:58
 23/25 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hajmosáskor a samponos víz is alkalmas a fül tisztítására, ugye?

2014. dec. 11. 20:46
 24/25 anonim ***** válasza:
Szappannal sohasem szoktam mostanában fület mosni, mert attól már többször eldugult, viszont tusfürdővel tisztán lehet tartani. Viszont nem szabad rendszeresen tusfürdőnek a fül járatba kerülnie, mert kiszárad tőle. Viszont amikor azzal alaposan átmossuk időnként azt is, utána nagyon alaposan tiszta vízzel át kell öblíteni, mert a bőrön maradt tusfürdőben lévő "nátrium lauryl szulfát" (nedvesítőszer) maradvány, egy idő után irritáló hatású lehet, ha nem mosod le alaposan.
2014. dec. 12. 01:59
 25/25 anonim ***** válasza:
Jó a samponos víz is, ami hajmosáskor ráfolyik a füledre. De én néha szappannal szoktam, külön.
2014. dec. 12. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!