Három napja mindennap mostam hajat mert minél gyorsabban ki akarom koptatni a hajamból a vöröset. De félek ettől baj lesz. Van valami praktika amitől gyorsabban kopik majd a festék?
Ennyitől még nem lesz baja, szerintem ezt sokan eljátszák, amikor nem tetszik nekik a kapott szín. Én egy hónapja például sötétbarnát kentem a szép vörösre festett hajamra, de fekete lett kb., meg is bántam két perc alatt, visszasírtam a vöröset. Másnap vettem aszkorbinsavat a DM-ben (=C vitamin por), és samponba keverve feltettem pakolásként a hajamra 2 órára. Úgy leszedte a sötétbarnát a hajamról, hogy nyoma sincs.
A vörössel viszont más a helyzet. A vörös pigmentek nagyon ragaszkodóak, nem fognak teljesen kijönni a hajadból, csak ha leszivatod. Mindenesetre egy aszkorbinsavas pakolással Te is megpróbálkozhatsz, biztos, hogy valamennyit koptatni fog a hajadból.
Én amúgy így az egy hónap alatt ötször-hatszor mostam hajat, és napon elég vöröses a hajam, ebből is látszik, hogy a sötétbarna festékréteg alatt ott volt még a kis ragaszkodó vörös, tehát az valamilyen szinten megmaradt, amit én személy szerint nem is bánok, hisz most is azon vagyok, hogy találjak egy szép vörös festéket.
L23
Hagyományos wu2 sampon ;)
Szívja a festéket rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!