Havonta 1-2 centit nő a hajad ezen kevés dolog fog változtatni, remélem tudod :)
Esetleg szedj valamilyen vitamint: hairclinic, élesztő tabletta stb. A hajvégeidre használj hajvégápolót, vagy valamilyen olajat (argán, olíva stb)
NE vasald, ne is mosd túl sokat egy héten.
-ricinusolaj (ÉN régen használtam és tényleg akár havonta 1-2 cm-el többet nőhet a hajad,de rendszeresen kell csinálni ,és nagyon jól kimosni a hajból.szempillára is jó,és állitólag az anyajegyeket is eltünteti.Amúgy meg a gyógyszertárban kapható egy kis üveg kb.200-300 ft)
-A-E vitamin nélkülözhetetlen (A supradyn nevű készítmény 12 db vitamint és olajat tartalmaz,de ezeknek a szedése is később látszik meg.)
-Hordj sapkát,kerüld a hajszárítót-és vasalót,és szerintem ne kenj minden hülyeséget a hajadra,tojássárgájából is csinálhatsz sampont olívaolajjal keverve.Ne fésüld gyakran ÉS FŐLEG NEM ERŐSZAKOSAN a hajad,és ne mosd túl gyakram.pl.:régen is 2-3 hetente mostak hajat,mégis egy csomó nőnek gyönyörű ,akár bokáig érő haja volt.De a legfontosabb a kitartás semmi sem megy egyik pillanatról a másikra.
Sok sikert! 21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!