Hány éves kortól lehet szedni a dm es haar vital komplex hajnövesztő vitamint?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok es ha még bem szedhetem tudtok ajánlani valami más hajnövesztő praktikát ami tényleg bevàlik?2014. okt. 5. 12:45
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom:)
2014. okt. 5. 13:12
3/7 anonim válasza:
Nyugodtan szedheted, bár gyorsabban nem fog tőle nőni.
4/7 A kérdező kommentje:
Azért mert 14 vagyok vagy mert amúgy se nőne?
2014. okt. 5. 14:29
5/7 anonim válasza:
Mert amúgy sem nőne. Ez csak vitamin, nem hajnövesztő. Egészségesebb lesz tőle a hajad esetleg, de nem nő gyorsabban. Én évek óta szedem, de nem befolyásolja a hajam növekedését.
6/7 anonim válasza:
Ezek csak vitaminok, nem hajnövesztő. Kb semmit nem változtat, kivéve ha vitaminhiányos vagy, de akkor jobb lenne multivitamint szedned. Abban több minden van. Vagy ennél még jobb ha egészségesen étkezel.
7/7 anonim válasza:
szerintem ha azt akarod hogy gyorsabban nőjön a hajad, csinálj ricinus pakolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!