Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől nő gyorsabban a haj?

Mitől nő gyorsabban a haj?

Figyelt kérdés
minden érdekell,tapasztalatok hogy nektek mi vált be (nem egy hónap alatt akarok hosszú hajat) csak egy kicsit gyorsítani akarok a nővekedést.(most váll alá ér) mit ne vagy mit csinaljak hogy gyorsabban nőjön?

2014. nov. 26. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Semmit nem tudsz csinálni, mert genetika.
2014. nov. 26. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
szia! én nagyon sokat szenvedtem, évekig nem akart megnőni, kb mindent kipróbáltam a ricinusolajtól kezdve szilikonmentesség, hajvégápolók stb DE a legtöbb amit tehetsz az az, hogy megakadályozni próbálod a töredezést. ez igazából egy életforma, hogy vigyázol, hogy ne cipzározd oda a hajad, táska pántja alól ne rángasd ki, mindig figyelemmel és szeretettel bánj vele. nekem az első számú szabályom a fésülködés kiiktatása. persze néha muszáj egy kicsit itt ott megfésülni reggel, de alapvetően hajmosáskor a balzsamos kezemmel bontogatom szét az ujjaimmal, utána törlés után nagyon finoman fésülöm át. én mondjuk 2 naponta megmosom így ez nekem nem gáz, de érdemes vigyázni inkább, hogy ne kócolódjon össze, pl alváshoz, szexhez összefogni. meg pontosan lehet tudni, hogy mikor szakad a hajad, hallod a hangján pl fésülködésnél a percegést. sokan azt mondják, hogy vágasd le 2 havonta a törött végeket, ez szerintem hülyeség mert sokkal tovább nem fog törni főleg ha vigyázol rá. lehet klisének hangzik, de a legfontosabb, hogy finoman és szeretettel bánj vele. nekem így 5 év felesleges próbálkozás után egy év alatt megnőtt vállig érőből lapocka alá, mostmár bőven derékig érő rengeteg hullámos hajam van :) sok siker!!
2014. nov. 26. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Én ricinus olajat használok. Nem tudok konkrét véleményt írni, mert nem rendszeresen használom. Ha hiszel benne, ha nem, szerintem érdemes kipróbálni. Nem csak gyorsabban nő, de erősíti a hajat, és nem árt ha ápolod valamivel. (Emellett nem is drága dolog)

A másik pedi amit az egyik kommentelő írt. Vigyázz, hogy ne legyen töredezett a hajad. (ne vasald, ne fésüld agyon, ha sokat fésülöd akkor is töredezni fog. hordjál télen sapkát, hogy ne fázzon meg a hajhagymáid..stb.)

Illetve rendszeresen járj fodrászhoz, mondjuk 3 havonta.

2014. nov. 26. 19:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Gondor hajam van 3.evig vasaltam most 2hete abba hagytam és használok a hajtöre ricinus olajat hogy gyorsabban nőjön és a haj hosszamra meg argán olajat hogy ne törjön emelett mandula olajos hajpakolást is.heera vitál kapszulát minden nap masszirozom a fej bőrömet ja és koffeines sampont használok és nem használok hajszárítót plusz amiert gondor a hajam csak haj mosás útán fésülködöm

Vágatni nem tudom a hajam,magamnak nem merem a fodrászoktol meg 'félek' 2eve voltam utoljára ott katasztrófa történt a hajamal le lett vágva jo kicsire pedig én nem is kértem vágatás..azóta fobiám lett:D

2014. nov. 26. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:

ricinus olaj nagyon jó. én a szempillámat is nővesztem vele. szemöldökömet meg néha bekenem őszülés ellen.

egyébként most mert drazsét használok 2 hónapja,és még van egy havi adagom.

2014. nov. 26. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok régen a dermipsor szépségtabletátt használtam,na az ku.va jó volt. iszonyat nőtt a hajam,meg a körmöm,csak most sajnos nem lehet kapni agyógyszertárakban. hát igen a jó dolgokat megszüntetik.

az ára 4E ft volt,az első fizetésemből ezt a szépségtabit vettem.. :)

2014. nov. 26. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!