Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfiak/nők Melyik a szebb a...

Férfiak/nők Melyik a szebb a hófehér bőr vagy a normál világos bézs?

Figyelt kérdés

2014. nov. 25. 18:46
1 2
 1/18 anonim válasza:
Normális bőrszín, szerintem egyértelmű :DD Nekem fiúkon jobban tetszik a napbarnította, vagy kreol bőr, sztem szexi :D
2014. nov. 25. 18:49
 2/18 A kérdező kommentje:

de nő vagyok.. szerinted barna szemhez illene a hófehér bőr?

nekem is tetszik férfiakon ha kicsit napbarnított

fiúk véleményére is kíváncsi vagyok.

2014. nov. 25. 18:51
 3/18 A kérdező kommentje:
Én meg ki nem állhatom hogy tele vagyok pöttyökkel és nem elég hófehér a bőröm másoknak világosabb és nem ilyen sárgás mint nekem..:/
2014. nov. 25. 18:55
 4/18 anonim ***** válasza:
hófehér
2014. nov. 25. 19:00
 5/18 A kérdező kommentje:

na tessék.. megmondtam..

kössz jövő nyáron ki se megyek a napra..

2014. nov. 25. 19:04
 6/18 anonim ***** válasza:
80%

LOL! MINDEN bőrszín normális és szép.

És nem csak hófehér, meg világos bőrszín létezik.

Eh... -.-

2014. nov. 25. 19:10
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is a hófehér, az olyan... Nem is tudom, milyen szót lehetne rá mondani... Nemesi? Arisztokratikus? Valami ilyesmi :D
2014. nov. 25. 19:20
 8/18 anonim ***** válasza:
51%
Én is a fehér bőrszínt szeretem inkább...és én is fehér vagyok - és barna a szemem...nincs azzal semmi gond...csak sajnos én nyáron nagyon gyorsan lebarnulok, szóval rejtőzhetek mindig nyáron - és a strandok nagy részét kerülöm is emiatt, így is általában teljesen barnán kezdem az évet...és lassan is kopik a színem...bosszantó :/
2014. nov. 25. 19:21
 9/18 anonim ***** válasza:
49%
Bármilyen világos bőr szép, nem kell hófehérnek lennie... a lényeg hogy világos legyen.
2014. nov. 25. 19:21
 10/18 anonim ***** válasza:
Nekem hófehér a bőröm, napozni/szolizni sem tudok,számomra a barna bőr sokkal sokkal szebb!
2014. nov. 25. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!