Mennyire öregit tényleg egy világos bőrű (nem hófehér), kékes-zöld szemű nőt, a fekete hajszni? Vagy épp az ellenkezője, és passzol?
Átlagos bőr szin, kékes-zöld szem, most jelen pillanat vállig érő gesztenye barna szinű a hajam. Voltam már fekete, de sokan a barnát javasolták. Most megint jött egy "bogár" ahogy mondani szokták, és be akarom festeni feketére. Olyan macareás a fekete szin, olyan szempontból, hogy mire le nő ha mást akarunk, meg ilyesmi. 22 vagyok. A kérdésem h mennyire öregit tényleg egy világos bőrű (nem hófehér), kékes-zöld szemű nőt ? Sokak szerint szép a szemem ha feketével is ki van húzva. A fekete hajszin ezt kiemelné? mármint a szemem...
Az arcbőröm szép tiszta. Nos ?
Szerintem feketét ne.. Mikor 16 voltam, nekem is fekete hajam volt, és rendre 26-nak néztek. Hiába örült volna kortársaim túlnyomó többsége ennek, én valahogy nem voltam kivirulva tőle..
Szerintem szép a barna, és ha nagyon változtatni akarsz, akkor inkább valami vöröses vagy szőke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!