Lehet szép a hófehér bőr egy lányon?
Figyelt kérdés
Csak a világos bőröm zavar magamon,de nem akarom tönkretenni,a szolizással meg napozással,mert puha ,egészséges,Selymes és Félek hogy ráncos lesz majd hamarabb,csak azt kérdezném hogy nem cink-e, lehet szép,ha mellette nem vagyok ronda ?? Ettől még nézhetek ki jól ?? amugy nagyon feher vagyok,mint egy újszülött..18/l2014. jún. 19. 22:45
1/5 anonim válasza:
Szerintem még szebb is, mint a barna.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem szép. Akárhány fehér ismerősömet láttam barnán, mindig megszépültek tőle.
3/5 anonim válasza:
szerintem szép a fehér és a barna is :)
5/5 anonim válasza:
Szinten nagyon feher borom van. De en nem is akarok barna lenni. Szerintem szep a hofeher bor. Csak nehez ra alapozot talalni, ezer altalaba az ebayrol rendelek azsiai bb kremeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!