Mit csináljak hogy szalagavatóra legyen egy kis szinem?
Figyelt kérdés
December 13.án lesz a szalagavatóm és keringőzünk fehér menyasszonyi ruhában,szoláriumba menni már nagyon kevés idő van és pénzem sincs rá sajnos,szerintetek mennyire jó ötlet a barnítókrém? Nem fogja összefogni a fehér ruhát? És mikor kell felkenni? Pont aznap vagy előtte való nap? Megköszönném az értelmes válaszokat nagyon sokat segítenétek.!2014. nov. 24. 10:43
1/3 anonim válasza:
A szoli is látszana, nekem ennyi idő alatt is használ.
A barnítókrémek nagyon természetellenes hatást adnak, foltosan kopnak, a ruha tuti, hogy elszíneződik tőle.
2/3 anonim válasza:
Szoliba ne menj ha eddig sem jártál, a fehér ruhában nem fog jól mutatni a sárgás szín... se az ha leégsz. Nem is értem, ha eddig fehér voltál akkor mi a baj? Az nézne ki hülyén ha hirtelen megjelennél barnán. Semmi értelme. A természetes fehér bőr mindig szebb.
3/3 anonim válasza:
Nem lesz sárga az ember a szolitól, legalábbis én még olyat nem láttam és nem is tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!