Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szalagavatóra milyen legyen a...

Szalagavatóra milyen legyen a hajam? SOS

Figyelt kérdés

Mindenképp fodrászhot szeretnék menni, de nem tudom milyen hajat csináltassak! Hosszú, göndör és dús hajam van. Szerintem kicsit kezelhetetlen (magyarán: ha otthon vasalom akár három órán keresztül is, egy óra múlva meg se látszik) Mindenképp kiengedett stílusu hajat szeretnék, hiszen legtöbbször összefogva hordom, mert egy kis szellő után úgy néz ki mintha kócos lenne (plusz kerek arcom van és nagy homlokom)

Nem tudom, hogy az hülyeség lenne e, hogy kivasaltatom a hajamat (egy fodrásznak csak jobban megy!) aztán megkérem hogy az alját loknisra csinálja meg? A tetején meg egy tincset fonjon be és mint hajpánt csinálja meg?

Az nap lesz a tabló fotózás is!

Várom az ötleteket!

2014. szept. 13. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Erre a kérdésre a fodrász tudja megadni neked a legjobb választ.. ő látja milyen hajtípusod van, és hogy mit tud kihozni belőle.. szerintem itt nem fogsz normális válaszokat kapni mert mi nem tudhatjuk..
2014. szept. 13. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

én is most fogok majd ballagni idén, de még ilyeneken nem gondolkozom... nagyon messze van még, bőven ráérsz! :DD

csak annyit tudok, hogy én is fodrásszal fogom csináltatni.

2014. szept. 13. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is idén ballagok. :)

Miért sos? Legalább fél év hátra van. Mi a szalagavatós táncunkat szervezzük, szóval nekem olyan hajam lesz, ami oda is jó. Mindenképp fodrász, sminkemet meg kozmetikus csinálja majd.

2014. szept. 13. 21:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Egy kicsit bevagyok parázva :D

Más lányok már foglaltak is le időpontot. :/

2014. szept. 15. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!