Másnak is vanolyan rossz szokása, h szedi a száját? Én van h véresre.
Egy ideig én is téptem,főleg télen,a legrosszabb időszakban,csak nem olyan súlyosan,de egyszer csak leszoktam róla,inkább minden nap labelloval kentem a számat. Mondjuk igaz,hogy nekem nem ez volt a mániám,hanem a köröm körülötti bőr tépkedése. Nagyon nehéz volt leszoknom róla,hiszen 10 évig csináltam. Tavaly szoktam arról le,amikor először csináltattam magamnak egy zselés géllakkot,de csúnyán nézett ki,mivel körülötte sebes volt az ujjam. Akkor megfogadtam,hogy nem nyúlok hozzá,kenegettem körömolajjal meg géllel,és be is gyógyult 2 hét alatt,de kínszenvedés volt megállni,hogy ne nyúljak hozzá. Azóta törődök vele,és mindenki irigyli a kezeimet meg a körmeimet,hogy milyen szépek.:)
Tudom,hogy eltértem egy kicsit,csak azt akartam ezzel mondani,hogy le tudsz vele állni,ha erős vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!