Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Másnak is vanolyan rossz...

Másnak is vanolyan rossz szokása, h szedi a száját? Én van h véresre.

Figyelt kérdés
Már évek óta és nem birok róla leszokni. olyan,mint a körömrágás. csak én a kezemmel tépkedem le a bőrt a számról,és van h odáig fajul,h már vérzik,mint állat. más is csinál ilyet? lebirt róla szokni. mikor stresszesebb vagyok akkor jobban. nem tudom h le-e birnék szokni..

2014. nov. 22. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
szoktam, de nem olyan gyakran. Ilyenkor mézzel ápolom az megnyugtatja.
2014. nov. 22. 22:00
 2/9 A kérdező kommentje:
az tök jó%% Én is házi mézzel kenegetem,és utána hamar begyógyul. De addig olyan gáz,h csunya sebes a szám. most amugy is stresszesebb időszakom van..
2014. nov. 22. 22:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Volt ilyen időszakom, leszoktam a körömragásról és rászoktam erre. Majd amikor ezzel hagytam fel jött az, hogy sebesre vakarom a fejbőröm. Sajnos mindig találok valami hülyeséget. :(
2014. nov. 22. 23:18
 4/9 anonim ***** válasza:
3%
Ismerősöm kiharapdálta néha és elfertőződött, hónapokig gennyes, ronda volt, bedagadva félig... nem tudom mi értelme ennek. Ha stresszes vagy akkor oldd meg a gondjaidat vagy csinálj valami értelmeset... ne a szádat tépkedd. Azzal semmire nem mész, gondolom erre te is rájöttél már.
2014. nov. 22. 23:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Egy ideig én is téptem,főleg télen,a legrosszabb időszakban,csak nem olyan súlyosan,de egyszer csak leszoktam róla,inkább minden nap labelloval kentem a számat. Mondjuk igaz,hogy nekem nem ez volt a mániám,hanem a köröm körülötti bőr tépkedése. Nagyon nehéz volt leszoknom róla,hiszen 10 évig csináltam. Tavaly szoktam arról le,amikor először csináltattam magamnak egy zselés géllakkot,de csúnyán nézett ki,mivel körülötte sebes volt az ujjam. Akkor megfogadtam,hogy nem nyúlok hozzá,kenegettem körömolajjal meg géllel,és be is gyógyult 2 hét alatt,de kínszenvedés volt megállni,hogy ne nyúljak hozzá. Azóta törődök vele,és mindenki irigyli a kezeimet meg a körmeimet,hogy milyen szépek.:)

Tudom,hogy eltértem egy kicsit,csak azt akartam ezzel mondani,hogy le tudsz vele állni,ha erős vagy! :)

2014. nov. 22. 23:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Sokan vannak így. Velem is előfordul néha, de a fogaimmal csinálom. Szerencsére ritkán van ilyen. Valahogy ellent kell állnod; elég nehéz, de sikerülhet. :)
2014. nov. 23. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
én a szám belesét rágom leginkább. néha már tiszta sebes. meg a körmöm mellett a bőrt, néha azt is véresre. plusz ropogtatom az ujjaim. nehéz ezekről leszokni. bár legalább ne cigizek.
2014. nov. 23. 15:59
 8/9 anonim ***** válasza:
*belsejét
2014. nov. 23. 15:59
 9/9 A kérdező kommentje:
én sem cigizek,és megint véresre rágtam a szám. sajnos néha ismerős társaságban sem tudom abbahagyni..
2014. nov. 23. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!