Nagyon rossz minőségű, vékony szálú hajam van. Viszont szeretnék változtatni a színén, mert nagyon meguntam. Tudnátok nekem ajánlani olyan festéket, (lehet színező is)? Többi lent.
...ami nem teszi tönkre, nem szárítja ki, nem változtatja meg a hajam szerkezetét, még rosszabbbra?
Köszönöm előre is!
Szia! :)
Köszi,hogy írtál.Igen,a hennára már én is gondoltam,de az nem szárítaná ki nagyon?Mert már így is,amikor valamilyen gyógynövényes dolgok teszek rá,mondjuk hajszeszt,és végig folyik a hajamon,mert nem tudom megoldani,hogy csak a fejbőrömre jusson,akkor az nagyon ki szokta szárítani...:/ Hallottam valami olyasmit a hennáról,hogy szárít,vagy Te próbáltad már?
Egyébként igen,én is sokszor próbáltam elhesegetni a gondoltatot,hogy nem kellene befestenem,mert jobban tönkre megy,de egyszerűen annyira unom már a snassz színét..:S Azt nem írtam amúgy,hogy csak egyszer szeretném befesteni,mert mire az lekopik,meg minden,nekem bőven elég annyi ideig a változatosság úgymond,aztán megint jó lenne nekem az eredeti szinem ,mert egyébént azt írtam,hogy snassz,de én mégis szeretem ,csak inkább ráuntam,úgyfogalmaznék.Szerinted mondjuk a castin creme gloss mennyire tenné tönkre,egyszeri befestéssel?
köszi előre is! :)
Köszi,az újabb válaszokat!
Hú,ezek a samponok NAGYON jók! :) Utána járok ,remélem,nem lesz nehéz beszerezni... Még egyszer,nagyon köszi,még a szín is stimmel,mmint ,találtam közte olyat,amilyenre szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!