Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha 14 évesen kezdem el festeni...

Ha 14 évesen kezdem el festeni a hajam, tényleg 30 éves koromra kihullik?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Egy 14 éves lány vagyok szőke és a szőkés barna közötti hajszínnel,amit nem szeretek.Szeretném világos,hamvas szőkére festeni,de egy barátnőm azt mondta,hogy ha most elkezdem,30 éves koromra hullani fog.Egyébként ez a barátnőm eleve harcolt az ellen,hogy befessem,mert nem természetes,stb...Ami fura,mert nyáron be akarta festeni a haját kékre.Igaza van,és tényleg ennyire roncsolja a hajat,vagy ez csak kacsa?Korai 14 évesen?A válaszokat előre köszönöm!:)

2014. nov. 22. 16:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nem feltetlenul, mindenkinek mas a haja, hajtipusa. Nagyon kell figyelned a ra, apolnod kell. Konnyen szalkasodhat, rengeteg szoket lattam, akiknek szalkas, toredezett volt a haja, emellett a szin pedig sargas volt. :/ Erre kell ugyelned nagyon, szoval en is a fodraszt javaslom.

Azert azt elmondom, hogy anno en feketere festettem, ami persze mas, mint a szoke. Elvileg ez a legkarosabb, masik pedig a szoke (vilagositas). Sajna meg is latszott a hajamon, amellett, hogy nehezen szabadultam meg tole, jelentos mertekben ki is hullott. Most mar szerencsere szep, 2 eve nem feketezem. :-)

Egyebkent szerintem a hajszinezot is kiprobalhatnad, vagy a melirt!

2014. nov. 23. 09:58
 12/25 anonim válasza:

Szia :)

Én azt mondom hogy probáld elöször természetes anyagokkal Pl. citrommal. Írd be googleba. Hátha sikerül és kicsit szőkébb leszel és nem roncsolnad a hajad sem :) Aztán később befestheted!c:

2014. nov. 23. 12:54
 13/25 anonim ***** válasza:

"Korai 14 évesen, és általában az embernek a természetes hajszíne áll jól."

Én is 14 évesen kezdtem el festetni a hajam, mert akkora beláttam, hogy a hajamnak semmilyen színe van (szürkés """"szőke"""), és a szemöldököm vastag FEKETE.

Feketére lett először festve a hajam, most 21 vagyok, 3 éve sötét barnára festetem.

Szóval velem a természet jól kicseszett az eredeti hajszínemmel, mert nagyon nem állt jól.

Ja, és most tessék megkapaszkodni, anyu festette nekem első perctől kezdve:)

2014. nov. 23. 20:29
 14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) 12:54 köszi a tippet de már próbáltam a citromot meg a kamillát is,nem igazán hatott:(
2014. nov. 27. 17:40
 15/25 anonim ***** válasza:
Szia :) Én is kb így vagyok nekem is szőkés barna , én is szőke hajat szerettem volna , festést nem ajánlok testvéremnek is befestette pedig szép barna dús haja volt mióta festeti egyre kevesebb . Én amit neked ajánlok (én is használok ) szőkítő spray rossmannban lehet kapni , én eddig 2x használtam de vagy 3 árnyalatot biztosan világosított :), szerintem próbáld ki te is :).
2014. nov. 27. 17:49
 16/25 A kérdező kommentje:
Köszi,kipróbálom:)
2014. nov. 27. 18:09
 17/25 anonim ***** válasza:

Hajfüggő.

menj el egy fodrászatba, ott meg tudják állapítani, mennyire viselné meg.

én 10 éve festem a hajam, voltam szőke, vörös, most fekete vagyok.

szép, fényes, hosszú hajam van, bár mindig is vékonyszálú volt, elég sűrű. mikor már a hátközepem alá ér, elkezd töredezni, olyankor érdemes levágnom.

ha a festés mellett döntesz, vegyél a hajadra argánolajat, ricinusolajat, pakolásokat. nagyon szépen regenerálják a töredezést. hajhullás ellen meg vitaminok. a hullás minimálisan függ a festéstől, inkább a táplálkozás, életmód befolyásolja

2014. nov. 27. 18:35
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2014. nov. 27. 23:03
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem hiszem. Én 15 éves koromtól festem, volt mindenféle, szőke, fekete, borvöröstől a rézig minden, pink, kék, lila, magenta, minden.

Meg kell tanulni ápolni, rájönni, hogy a te hajadnak mi a jó. Nekem sötét barna az eredeti, de annyira jól áll a szőke, hogy már többször hitték azt, akik először megismertek, hogy eredeti.

2014. dec. 5. 22:54
 20/25 anonim válasza:
Ha nagyon hamvas szőke akarsz lenni,és fodrásszal csináltatod,ő biztos ki tud valami olyasmit találni hogy mondjuk fokozatosan legyél hamvas szőke!Talán az nem fogja annyira károsítani a hajad.Én is régóta festem már a hajam,bár én feketére és mégsem hullott ki... :) Pedig már festem egy jó ideje.
2014. dec. 6. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!