Ha 14 évesen kezdem el festeni a hajam, tényleg 30 éves koromra kihullik?
Nem feltetlenul, mindenkinek mas a haja, hajtipusa. Nagyon kell figyelned a ra, apolnod kell. Konnyen szalkasodhat, rengeteg szoket lattam, akiknek szalkas, toredezett volt a haja, emellett a szin pedig sargas volt. :/ Erre kell ugyelned nagyon, szoval en is a fodraszt javaslom.
Azert azt elmondom, hogy anno en feketere festettem, ami persze mas, mint a szoke. Elvileg ez a legkarosabb, masik pedig a szoke (vilagositas). Sajna meg is latszott a hajamon, amellett, hogy nehezen szabadultam meg tole, jelentos mertekben ki is hullott. Most mar szerencsere szep, 2 eve nem feketezem. :-)
Egyebkent szerintem a hajszinezot is kiprobalhatnad, vagy a melirt!
Szia :)
Én azt mondom hogy probáld elöször természetes anyagokkal Pl. citrommal. Írd be googleba. Hátha sikerül és kicsit szőkébb leszel és nem roncsolnad a hajad sem :) Aztán később befestheted!c:
"Korai 14 évesen, és általában az embernek a természetes hajszíne áll jól."
Én is 14 évesen kezdtem el festetni a hajam, mert akkora beláttam, hogy a hajamnak semmilyen színe van (szürkés """"szőke"""), és a szemöldököm vastag FEKETE.
Feketére lett először festve a hajam, most 21 vagyok, 3 éve sötét barnára festetem.
Szóval velem a természet jól kicseszett az eredeti hajszínemmel, mert nagyon nem állt jól.
Ja, és most tessék megkapaszkodni, anyu festette nekem első perctől kezdve:)
Hajfüggő.
menj el egy fodrászatba, ott meg tudják állapítani, mennyire viselné meg.
én 10 éve festem a hajam, voltam szőke, vörös, most fekete vagyok.
szép, fényes, hosszú hajam van, bár mindig is vékonyszálú volt, elég sűrű. mikor már a hátközepem alá ér, elkezd töredezni, olyankor érdemes levágnom.
ha a festés mellett döntesz, vegyél a hajadra argánolajat, ricinusolajat, pakolásokat. nagyon szépen regenerálják a töredezést. hajhullás ellen meg vitaminok. a hullás minimálisan függ a festéstől, inkább a táplálkozás, életmód befolyásolja
Nem hiszem. Én 15 éves koromtól festem, volt mindenféle, szőke, fekete, borvöröstől a rézig minden, pink, kék, lila, magenta, minden.
Meg kell tanulni ápolni, rájönni, hogy a te hajadnak mi a jó. Nekem sötét barna az eredeti, de annyira jól áll a szőke, hogy már többször hitték azt, akik először megismertek, hogy eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!