Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkített hajamat mivel ápoljam?

Szőkített hajamat mivel ápoljam?

Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ mi a gond vele?

Az enyémnek csak a vége száraz, azt az argán olaj helyrehozza hamar.

2014. nov. 18. 16:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Száraz, szalmaszerű az egész, és nem lobog, hanem úgy viselkedik, mintha be lenne lakkozva - a legrosszabb fajta, ragacsos lakkal, amitől összeáll a haj. Pedig csak kifésülő sprét raktam rá, amitől selymesnek kellene lennie, de ehelyett száraz, és tapadós.
2014. nov. 18. 16:37
 3/4 anonim ***** válasza:
hát egy ideig nekem is ilyen hajam volt... előszor is ha vasalod, akkor azonnal állj le vele. másodszor a hajszárítóval is, vagy csak a hidegecskés fokozaton használd. minél kevesebb mesterséges kenceficét használj.sajnos én bíztam ezekben a kozépárú gliss kur meg hasonló termékekben, de a végén az lett hogy a sok szilikonos cucc meg minden teljesen letorte a hajam, és otven centi helyett most kb. tizenot. szóval azóta kókuszolajat használok, természetes sampont, és egy normális minőségű hajpakolást. a szőkítés jól megrendezte a hajam, te légy nagyon óvatos. a ricinus és a kókusz olaj nálam a befutó. ha esetleg belülről is megalapoznád a hajad egészségét, akkor a revalidot ajánlanám, vagy a biovanne plust. emellett nézz utána miket kell enni az egészséges hajhoz, és ha ilyen a vége akkor egy vágás sem lenne hátrányos. remélem segítettem
2014. nov. 18. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Argán olaj csodákra képes. Nekem egyébként beváltak a gliss kur termékei, sőt csak ennek a márkának a balzsamja jó a hajamra, festett aranyszőke a hajam.
2014. nov. 18. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!