Ha világosbarna hajfestéket/színezőt samponhoz kevernék és a szőkített hajamat bemosnám, eredményes lenne?
Nagyon rosszul is elsülhet az ilyen kísérletezgtés. Miért nem mész fodrászhoz, hogy megoldja. Mégis jobb, mint a 0-ás gép...
Valószínűleg egyébként a vöröses árnyalatot így sem tudnád eltüntetni, hamvasítani kellene...
azért nem megyek,mert nincs rá pénzem
hamvasítani??? akkor még szőkébb leszek,és pont az hogy nagyon gáz a világos szín :(:(:(
Azért sárgás a hajad, mert nem lett rendesen kiszőkítve, és így hiába kened rá a szőke festéket, nem lesz jó.
Amit kitaláltál, azt gyorsan felejtsd is el. Lehet, hogy nincs pénzed fodrászra, de legalább olvass utána, hogyan kell hajat festeni. A festéket a samponba felesleges belekeverni, nem is értem, miért pont ez a variáció jutott eszedbe? Ha barnát szeretnél, vegyél olyan festéket (vagy színezőt), amihez minden összetevő csomagolva van, mert az oxidálószert nem helyettesíti a sampon.
Szia, megint én vagyok, az első. Hamvasítani nem egyenlő azzal, hogy világosítani!!! Hamvasítani alapvetően ősz, őszülő és szőke hajat szoktak, azért, hogy ne legyen SÁRGA! Mert bizony az ősz haj is besárgul, főleg gázzal fűtött lakásban. A vörös pigmenteket pedig leginkább lila pigmentekkel lehet közömbösíteni (lásd pl Schauma ősz hajra való lila samponját - ez a legjobb!)
Az, hogy a hajad leszívás után sárga lett, a vörös pigmentek miatt van, mivel azok a legmakacsabbak (tehát vagy előtte olyan festékkel volt befestve, vagy az alapszínedben van vörös!). Nem lett szakszerűen leszívva: nem eléggé, vagy nem megfelelő minőségű szőkítőt használtatok. Amúgy ha összeadod a házi boszorkánykonyhádban elhasznált (és még mennyit fogsz, mire tényleg "rendbehozod"!) szereket, simán kifizetsz egy profi fodrászt... Ezt nem bántásként mondom:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!