Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az oxy reload kiszedi majd a...

Az oxy reload kiszedi majd a sötétbarna hajfestéket (24 hajmosásosat, ami amúgy tudom, hogy nem jön ki ennyi után csak ha lenő) az eredetileg sötétszőke/világosbarna hajamból úgy h nem károsítja?

Figyelt kérdés

eredeti hajszínem(kb:D) : [link]

festetten: [link]

2011. júl. 11. 23:47
 1/3 anonim ***** válasza:
szia! én is ki szerettem volna próbálni, de nálunk nem találtam sehol. Megkérdeztem a fodrászom azt mondta, hogy valóban annyira nem károsítja a hajat, de az eredeti hajszíned SOHA nem fogod vele visszakapni és ugyanúgy festegetni kell hogy majd jó pár hónap vagy év múlva lenőjjön. Nekem hátközépig érő hajam volt ami a sok festéstől(pedig 3-4 havonta jártam) eléggé kikészült és nagyon töredezett volt, a hajápolók sem segítettek semmit. Így tegnap megszabadultam a hajam nagy részétől és most vállig érő hajam van. Igy a sötét résztől megszabadultam és most növesztgetem le, ha pedig esetleg nagyon csúnya lenne akkor melírozással próbálkozunk. (:
2011. júl. 12. 10:34
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi a választ és sok sikert a hajad helyreállításában!! :))

még tapasztalatokat várné..ha valaki esetleg..

2011. júl. 12. 23:25
 3/3 anonim válasza:
Hatalmas pacsi, amiért a sötét hajad illusztrálására Kaya Scodelario-t tetted be :) egyébként (hogy ne csak spameljek), a 24 mosásos "hajszínező" néven futó nemmondomkiamárkáját cucc tovább tart, mint egy tartós hajfesték. Jó 2 évvel ezelőtt befestettem sötétbarna hajfestékkel a hajam - persze, hogy fekete lett belőle, ami ugyan már rég kikopott volna, ha nem festek rá fél évvel utána ezzel a tartós hajszínezőnek nevezett vacakkal, és bár ez már másfél éve volt, és rengeteget nőtt le, meg hajszínezőztem is rá, stb... még mindig látszik valamennyire. Erről az oxy cuccról meg most hallok először, de remélem, van valami haszna.
2012. nov. 3. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!