Miért van az hogy a szőkített hajamat befestem padlizsán színre és nem tart sokáig, egyre világosabb lesz és újra kiszőkül? Pedig ha tartós festéket használok az se jó.
Mert szőkített a hajad. Nincsenek benne pigmentek amik megtartanák a színt. Először vissza kell pigmentálni a hajad. Menj el egy jó fodrászhoz, ő meg fogja tudni neked csinálni.
Addig akár mit is használsz, mindent ki fog dobni a hajad.
Ezt találtam neked: "Világosításból-Sötétítés ( visszapigmentálás)
Mit jelent a visszapigmentálás? Egy technikai eljárás, amelynek során visszaállítjuk az eredeti hajszínt. Mikor van rá szükség? Minden olyan esetben, amikor 2 tónusnál többet akarunk sötétíteni. A visszapigmentálás egy megelôzô színezés, ami azt a célt szolgálja, hogy végsô szín stabil és tartós legyen, ne legyen szürkés-zöldes árnyalata, ami tipikus tünete a visszapigmentálás nélkül sötétített hajaknak... Vannak esetek, mikor a visszapigmentálás semmilyen indokkal sem hagyható el, például, mikor nagyon szőkét szeretnénk sötétebbre festeni. Nehéz dolgunk van abban az esetben is, mikor sötét a haj, és abba szeretnénk tüzes vöröset festeni, merthogy a sötét tónus elnyeli a vöröset, és megint nem lesz eléggé élénk."
És ezt, de ez nem tuti, én nem próbáltam még ki. http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!