Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik alapozót érdemes...

Melyik alapozót érdemes használni, ha száraz és kissé pattanásos bőröm van?

Figyelt kérdés
Világos bőröm van, ezért a legtöbb alapozó sötét nekem. A manhattannél láttam világosat csak nem tudom, hogy használna-e vagy csak ártana.
2010. jan. 28. 19:38
 1/6 A kérdező kommentje:
a manhattantól a light and natural
2010. jan. 28. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Nővérem inkább a Make Up nevűt szokta használni,nagyon jól elfedi a pattanásait.A teljes nevét nem tudom..És a színe is szép:)

Én is próbáltam már de nagyon jó:)

Én használtam még tavaj a Bőrszínhez igazodó poroúdert.

Avonba lehet kapni..olyan 2000 ft tól.:)

nekem az volt a legjobb idáig.

2010. jan. 28. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
porpúdert*
2010. jan. 28. 19:54
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ! A maybellin affitone-ról mi a véleményetek?
2010. jan. 28. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem kevert bőrőm van hol száraz hol pedig zsíros. Szal ha száraz a bőrőd érdemes a megtísztitott arcot bekenni egy hidratáló krémmel és úgy rá az alapozót.

Ha pattanásos az arcbőrőd akkor a manhatten - clear face púdert érdemes használni + korrektor . Ez kimondottan a problémás bőrre jó . Ennek van folyékony változata is .

Én a hétköznapokra púdert használok . Míg buli v más esemény akkor a folyékonyt.

2010. jan. 28. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
én alapozókat nem ismerek, de mióta vagy pattanásos? többet érne egy kozmetológus tanácsa, nekem 4 fajta készítményt javasolt és bevált 3 hónap alatt rendeződött a pattanásos ügy, és azt mondta ezek az alapozók nem engedik lélegezni a bőrt így nem is fog rendbejönni. Gondolom az fontosabb volna Neked is, hoyg ne legyen pattanásod. 12 évesen én is agyon kentem, mert azt hittem akkor nem látszik, de látsz8k, sőt nevetséges a mű sárgás barnás szín. gondold meg.
2010. jan. 30. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!