Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akinek száraz, érzékeny,...

Akinek száraz, érzékeny, enyhén pattanásos bőre van, melyik arcápoló termékcsalád jött be?

Figyelt kérdés
Nivea,Neutrogena?Ezek milyenek?Próbáltam már Garniert,az nagyon nem jó nekem.Esetleg vmi gyógynövényes lemosó és krém?
2011. ápr. 14. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Bioboltban vettem aloe verás hidratáló szappant, ezzel mosom reggel-este - nem szárítja tovább a bőrömet, viszont az aloe vera csodaszer a pattanások ellen
2011. ápr. 14. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Én vettem egy jó hidratáló krémet. Onnantól úgy szárítja a tisztító, ahogy akarja. :D
2011. ápr. 14. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Utolsó: megkérdezhetem hogy milyen márkájú krémet vettél? Engem is érdekelne.
2011. ápr. 15. 02:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ne vegyél ien nivea, meg neutrogena féle cuccokat.

Mind teli van kőolajjal, a valódi hatóanyagot, ami jót tenne a bőrödnek,pedig kispórolják. A kőolaj eltömíti a pórusokat, nem hagyja lélegezni a bőrt, ezért pattanásos a bőröd, és hosszú távon kiszárítja, ezért száraz is.

Vegyél méreganyagoktól mentes, tiszta arctisztítót (dm-es alverde készítmények nagyon jók, és olcsó) utána pedig kend be extra szűz olívaolajjal az arcod. A barátomnak az olívaolajtól már másnap látható volt a változás, kisimult a bőre, nem volt se száraz, se zsíros, és eltűntek a pattanások. Amit az első válaszoló írt, az is nagyon jó, az aloe vera tényleg egy csodaszer! Vagy ha nem szereted az olívaolajat , az alverdének van hidratálója is!

Remélem segítettem, sok sikert! :)

2011. ápr. 15. 08:51
 5/7 anonim ***** válasza:

A Nivea száraz bőrre való nappali krénjében nincs semmi káros, meg lehet nézni a www.kremmania.hu oldalon ahol az összes összetevő le van írva és be van sorolva veszélyesség szerint.Az Alverde is nagyon jó.

Az is lehet,hogy vízhiányos a bőröd most.

2011. ápr. 15. 09:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok választ!

Jöhetnek még tippek!:)

2011. ápr. 15. 10:11
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ha erre gondoltál, akkor már az elején megbukott ez a krém, mert az alkohol agyonszárítja a bőröd...de ez lenne a legkevesebb a Butylphenyl methylpropional egy nagyon káros méreg,Bőrirritációt okoz, használata mind a kenőcsök, mind a lemosható termékek körében korlátozva van, erős érzékenységet kiváltó hatása miatt. Állatoknál nagy koncentrátumban használva spermakárosodáshoz vezetett, és befolyásolta a központi idegrendszer működését.

Ennyit a nivea természetes krémjéről, attól hogy a kőolaj nincs benne még sok más benne van...nem véletlenül nem kapta meg a BDIH minősítést. A többi nivea termékben pedig a második anyag már a kőolaj...

2011. ápr. 15. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!