Száraz pattanásos bőrre milyen tonik lenne jó? :O
Figyelt kérdés
Szerintetek a Fabulon Tini tonik jó lenne vagy az mégjobban kiszárítaná?
Mit ajánlotok?
2011. febr. 21. 20:43
1/8 anonim válasza:
Alkohol mentes tonikot keress, amit én használok az a DM-es Aromax tonik, pattanásos bőrre. Kb. 1000 forint.
2/8 anonim válasza:
Nem jó a Tini tonik,válassz alkoholmentes készítményt.Teafásat,cickafark tartalmút.
3/8 anonim válasza:
nekem használt, szóval szerintem jó lenne
4/8 anonim válasza:
nekem is azt mondták alkoholmenteset használjak, de az semmit sem ért. így vettem clean&cleart majd itthon vettem észre h alkoholos. és lám! szép, pattanás nélküli az arcom :)
5/8 A kérdező kommentje:
Kösziii :)(:
Hát nemtudom lehet kipróbálok egy alkoholosat csak nem szeretném ha utána még rosszabb lenne vagy pirosra csípni ki az egész fejemet :S
2011. febr. 22. 18:27
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
próba szerencse. szerintem megéri kipróbálni. aztán ha nem vált be odaadod egy barátnődnek vagy eladod neki picit olcsóbban :) viszont a tonik ugye szárít, tehát utána mindenféleképpen be kell kenned száraz bőrre való arckrémmel :)
L*-*
8/8 anonim válasza:
szerintem ha száraz a bőröd ne próbálj alkoholosat, az csak mégjobban kiszárítaná. szerintem kenj fel egy jó hidratáló krémet a bőrödre hogy ne legyen száraz, aztán ilyen pattanáseltüntető szérumot, vagy tiszta teafaolajat a pattikra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!