Aknés bőr, segítség (? )!
Sziasztok :)! Lenne pár kérdésem aknés bőrrel kapcsolatban. Jó rég óta csúnya az arcom és kb. egy éve szedek rá tablettát amit a bőrgyógyász írt fel. Kaptam tőle arcvizet,krémeket is és napi 1 tabletta.Nos, volt mikor nem szedtem be egy hétig kb.és olyan 3nap alatt teljesen katasztrófa lett a javulgató arcom. Vajon meddig kell szednem ? Ha abbahagyom rosszabb lesz :/ A homlokomon is van most egy pati kinyomtam nagyon csúnya még nagyobb mint volt sebes minden és olyan mintha ilyen csomós lenne alatta. Vagy ez így normális? A harmadik kérdésem lenne hogy vannak piros,fekete foltok/pöttyök az arcomon oldalt mind a kettő felén de már nagyon régóta. Nem gyulladt,nem fáj meg semmi,csak úgy van. Szerintetek ilyen nyomokkal mit lehet kezdeni ? Próbáltam citromot+egyéb házi praktikát de nem :( Valamivel el lehet tüntetni ? Esetleg valami kezelés vagy akármi?
Kérlek írjatok :)
És bocsi a regényért :(
Nekem is volt pattanasom, de a gyogyszertol elmult. Kb 2-3 honapig szedtem. Hany eves vagy? En pl 18 evesen talaltam ra a gyogyszerre (Roaccutan)elotte semmi sem segitett. Igaz nem volt annyira veszes de engem zavart. Miutan a gyogyszert beszedtem ra 1 evre kb ujra kijott de 20 eves koromra magatol elmult.
A foltok talan attol lehetnek hogy kinyomtad a pattanast es az eros nyomastol elszinezodott.
Milyen gyógyszert szedsz? Ha egy éve szeded és használna is akkor nem lennének már pattanásaid... de vannak, szóval valószínűleg semmi értelme szedni. Más kéne helyette.
A doki kivizsgált rendesen? Volt vérvétel, hormon vizsgálat? Gyulladás, cisztád nincs? Rossz fog? Nögyógyászati gondok?
A foltok gondolom hegek a régi pattanások után... aha savas krémekkel el lehet tüntetni, vagy kozmetikai kezeléssel, de vannak gyógyszerek ami mellett ilyesmit nem használhatsz szóval nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!