Valaki próbálta már a Forever A-Beta-Care kapszulát? Megoldást jelenthet a pattanásos, aknés, heges bőrre?
Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 12:24
1/2 anonim válasza:
Barátnőmnek volt csúnya az arca ő ezeket az flps cuccokat használta és szépen javult, azóta is csak ezeket hajlandó használni.
Azt nem tudom, hogy pontosan mit. De valami tonikot azt biztosan. Azt nagyon szereti és mindig rendel.
A-bétát is szedett meg nem tudom még milyen vitaminokat, de azok is flpsek azt tudom.
2/2 anonim válasza:
Szia! Az A-Beta más jellegű bőrvédelemre és egyebekre használatos inkább.Ilyen bőrre a rendszeres krémes mélytisztítás, a propoliszt is tartalmazó krém és valóban a tonik is jó.Egy kis belső méregtelenítés is rásegíthet a gyorsabb eredményre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!