A La Roche-Posay vagy a Clinique termékei jobbak zsíros/pattanásos bőrre?
Fogkrémmel kenni eszedbe ne jusson.
Nekem amúgy a Bioderma Sébium termékei váltak be, ha komoly a helyzet, akkor azon csak bőrgyógyász tud hatékonyan segíteni.
hagyjátok már a fogkrémes módszereket, az max jó lehet, ha van egy két pattanásod, de viszont, ha az egész arcod problémás(mint ahogy nekem is volt), akkor el kell menni bőrgyógyászhoz. Nekem a bőrgyógyáasz hozta rendbe az arcom és nagyon bevállt.
A La Roche-Posay termékeket irta fel, ezek küzöl is az Effaclar termékeket, amelyek kimondottan zsiros, érzékeny, pattanásos bőrre vannak megalkotva és bizony nagyon szépen elmúltak a pattanások, persz türelem kell hozzá, mert nem egyik napról a másikra, de rendszeres használat után 2-3 hónapon belül nagyon látványos eredménye van, saját tapasztalat, ezért bátran merem ajánlani, igaz nem olcsó dolgok, de megéri, mert eredményes.
Az La Roche Posay termékekben termál viz található, ami nagyon jó a bőrproblémákra.
Azonkivül vannak alapozók is, amelyeket használok mai napig is, és egyáltalán nem jön ki semmi az arcomon, mint a többi alapozotól, mert kimondottan érzékeny bőrre van kifejlesztve, a neve Toleriane, van több árnyalatban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!