Miért ennyire aknés a bőröm még mindig, ha mindent megteszek azért, hogy szebb legyen?
22 éves nő vagyok, sportolok,egészségesen táplálkozom,nem kávézom,nem dohányzom, nem eszem gyorséttermekben, nem fogyasztok cukros élelmiszereket, fogamzásgátlót szedek (direkt erre a célra), rendszeresen ápolom a bőröm lemosókkal, hogy ne tömődjenek el a pórusok, kozmetikushoz járok és mégis tele vagyok csúnya aknékkal leginkább az állam 2 oldalán. Mitől lehet ez, van más is ilyen helyzetben?
Köszönöm előre is a hozzáaszólásokat!
Olvass utana ennek a gyogyszernek: Tetralysal
Ha latsz hasonlosagot a problemad es a gyogyszer hatasa kozott akkor keress meg egy borgyogyaszt es irass fel 2x28 napos kurat
Első vagyok.
Nekem az allergológus mondta, hogy minden mindennel összefügg, lehet olyan helyről indul a probléma, aminek semmi köze a bőrödhöz, de elég a szervezetben egy icipici borulás, és már oda is van az egyensúly.
A hormonszintet egy egyszerű vérvétellel nézik, elmész laborba egy beutalóval, még ingyen is van.
Igen,hormonprobléma, ezért is kaptam rá ezt a speciális fogamzásgátlót, még csak 1 levelet szedtem be,de semmi változás, persze csodákat nem várok 3 hét alatt, de lassan 10 éve küzdök ezzel és kezd nagyon elegem lenni:(
Köszönöm a válaszokat és a segítséget!!
További szép napot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!