Borotválják a fiúk intim testrészeiket és a hónaljukat, vagy az már b*zis? 25/F
a szőrnek semmi köze a férfiassághoz valaha felfogjátok ezt? na mindegy. én nem szeretem a szőrt, csak a macskámon.
25/L
Nem bu*is!Ha valaki nem szereti a testszőrzetet akkor?Mások véleményére hanyatkozva utálja magát?
Szerintem nem bu*is.
én csak szépre, rövidre vágom lent. Hónaljamat időnként leborotválom, mert zavar időnként, hogy annyira izzadok.
Azt tegyük hozzá, hogy én szőke vagyok, és szinte semmi szőr nincs rajtam a farkam körüli és a hónalj-szőr-ön kívül. Az a nagyon kevés, ami van, az se látszik, mert szőke... szóval, rajtam nem néz ki furán, ha csupasz itt-ott. Mondjuk az ilyen Sandokan -os embereknek szerintem hülyén áll, ha nincs hónalj szőrük.
egyáltalán nem b*zis!! a hónaljon nyugodtan leborotválhatod, jobban is fogod érezni magad nyáron.
intim részen nem muszáj teljesen lecsupaszítanod magad, elég ha csak rövidre lenyírod, egy igazi nőt szerintem jobban beindít ha nem teljesen csupasz, hanem gusztán karbantartott ;))
nem b.zis, de sose akarnék ilyen pasit.
36/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!