Borotválják a fiúk intim testrészeiket és a hónaljukat, vagy az már b*zis? 25/F
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 18:34
1/16 anonim válasza:
Én úgy tudom, mindenki magának dönti el, hogy borotválja-e, de lehet, hogy azóta már törvényt hoztak, hogy csak a melegek borotválhatják :D
2/16 anonim válasza:
sztem eggyáltalán nem b*zis, én elvárom a pasimtól:D
16/L
4/16 anonim válasza:
Én is elvárom ezen a 2 helyen :)
5/16 anonim válasza:
én nem várom el, de nekem hót mindegy, hogy borotválja e, persze néha jobb ha igen, mer akkor nem megy tele szőrrel a szám, ha :)
6/16 anonim válasza:
Csak divat,és egyáltalán nem egészséges.Ne olyan lányt keress,aki szopni akar,hanem egy rendeset,akit nem zavar sehol a szőr.Igaz,kevés van ,de azért találhatsz.És több esélyed van arra,hogy a kapcsolat jó lesz,mint egy szexéhes csajjal.
27/F
7/16 anonim válasza:
engem nem zavar sehol a szőr, ettől lesz egy férfi férfias. hosszú haj, szakáll, izom aaaa. vadember:D
21L
8/16 anonim válasza:
hát engem zavar.Főleg ott lenn....az kinek jó mikor a nunijáról le kell vadászni a ráragadt kanszőröket szexelés után......wáá..fúúúj.
9/16 anonim válasza:
szerintem is az a férfias, ha egy férfi szőrös.
lehet, h a többi lány inkább nőies fiúkkal szeretne járni, de én nem...
10/16 anonim válasza:
Én nem tudom, de azt utálom, ha egy fiú hónalján egy kis dzsungel burjánzik.
A "lenti" területről nem tudok nyilatkozni. Még nincs tapasztalatom ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!