Egy vagyont költök a hajamra (? )
Vékonyszálú, lapulós, derékig érö egyenes szöke hajam van. Két naponta mosni kell, mert a töve zsíros. A hossza viszont száraz, a végei töredezésre hajlamosak. Emellé néha elöbukkan a szárazkorpa is.
A ritkábban mosással éveket szenvedtem, semmit sem segített. Ugyanez a zsíros hajra való samponokkal.
Jelenleg sárga Gliss Kur-t használok, imádja a hajam. Nem gubancol, nem szárít, ápolja a hosszát, korpának se híre se hamva. Viszont ugyanúgy két naponta meg kell mosni. A sampon már önmagában drága, hiába spórolok.
Emellé jön még a pakolás, spray, hövédö és olaj. Így gyönyörü a végeredmény.
De mivel épp nincs saját keresetem, nem is állunk jól, nem költhetek ennyit a hajamra.
Levágatni nem fogom, volt rövid, nem illett.
A natúr és a szilikoňentes hajápolás a rémálmom, sokáig szenvedtem vele eredménytelenül.
Van valami megoldás, hogy ne kerüljön havi 3000Ft-be a hajápolás?
Igen, biztos kamuzok.
Normálisan így kell tisztítani. Havi egyszer át lehet mosni a végeket finoman, hogy megtisztuljanak a hajformázók maradványaitól, de nem minden mosásnál.
3 flakon egy hónap alatt spórolva?
Ennyi egy fodrászatban nem megy el.
Szóval, hová is kened azt a sok sampont? :P
Mert ha a hajadra, akkor nagyon durván pazarolsz és ártasz neki.
10-es...szerintem tanulj meg hajat mosni...
11+12
Egy szavatokat sem hiszem, és kamuztok ez most már 1000%
Nálunk 3 db hosszú hajú ember van(velem együtt) Pontosan tudom mi hogy megy, és nem tudtok megvezetni.
És egy hosszúhajnál nem csak a fejtetőt kell mosni, hanem az egészet.
A póthaj sosem olyan mint az eredeti. A póthajat kell csak fejtetőn mosni.
Ezt elfelejtettétek leirni:Dbi jó kamuzást.
további jó kamuzást.
Utolsó, állj már le, fárasztasz.
Nekem is a párom is hosszúhajú (lapockáig), és pasi létére tudja, hogy kell hajat mosni. Úgy csinálja, ahogy én, 2 hónap egy flakon sampon mindkettőnknek.
A fejbőr és a fejtető nem ugyanaz.
Az egész fejbőrömet mosom, mivel ott lesz zsíros. Póthajat az életben nem tetenék fel, tudod kinek kell más levágott haja....fúj...
De persze tudjuk, hogy mindenki h.ülye, csak te vagy kisautó...aztán majd ha pár év múlva nem marad hajad, majd rájössz. De talán kérdezz meg egy fodrászt, bármannak se hinnéd el, hogy re csinálod rosszul. Várj, tudom, még fodrász rokonod is van :D
Szerintem nem sok, én is ennyi mindent használok a hővédőt leszámítva. Nekem is sampon 1200-1300 Ft ha akciós (normál méretű flakon), pakolást ritkán veszek, inkább balzsamot használok. A balzsammal most meg vagyok lőve, mert eddig amit használtam, az 15 mosásra elég volt kb, 500 ml volt 1000 Ft. A többi fajta meg 900 Ft körül van, és 5 mosásra elég. Mellé még hajvégápoló 2000 Ft, de az legalább fél évig elég, kifésülő 1000 Ft, ez 3 hónapig tart.
Viszont ezek kellenek, hogy teljesen egészségesen tartsam a hajam. 2 naponta mosom egyébként, fenékig ér, nagyon sok. Viszont nem festem, nem formázom, és nem járok fodrászhoz, ezen azért spórolok másokhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!