Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy vagyont költök a hajamra (? )

Egy vagyont költök a hajamra (? )

Figyelt kérdés

Vékonyszálú, lapulós, derékig érö egyenes szöke hajam van. Két naponta mosni kell, mert a töve zsíros. A hossza viszont száraz, a végei töredezésre hajlamosak. Emellé néha elöbukkan a szárazkorpa is.

A ritkábban mosással éveket szenvedtem, semmit sem segített. Ugyanez a zsíros hajra való samponokkal.

Jelenleg sárga Gliss Kur-t használok, imádja a hajam. Nem gubancol, nem szárít, ápolja a hosszát, korpának se híre se hamva. Viszont ugyanúgy két naponta meg kell mosni. A sampon már önmagában drága, hiába spórolok.

Emellé jön még a pakolás, spray, hövédö és olaj. Így gyönyörü a végeredmény.

De mivel épp nincs saját keresetem, nem is állunk jól, nem költhetek ennyit a hajamra.

Levágatni nem fogom, volt rövid, nem illett.

A natúr és a szilikoňentes hajápolás a rémálmom, sokáig szenvedtem vele eredménytelenül.

Van valami megoldás, hogy ne kerüljön havi 3000Ft-be a hajápolás?

2014. nov. 2. 11:49
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
A Kallos termékeket ne írjátok, légyszi, külföldön élek, itt nem kapni.
2014. nov. 2. 11:58
 2/22 anonim ***** válasza:
0%

*Emellé jön még a pakolás, spray, hövédö és olaj

Ha mindezeket megveszed, nem 3000eFt az ár, hanem 6000 eFt.

2014. nov. 2. 12:47
 3/22 A kérdező kommentje:

Dehogy.

Egy flakon hónapokig elég mindenből, egy hónapra leosztva kb 3000Ft.

2014. nov. 2. 12:53
 4/22 anonim ***** válasza:

Tudom hogy nem ide kapcsolódik, de *aztamindenit* =D Annyira megnézném, egy ilyen szőke hosszú haj:$.... érted.

(Bocsi imádom a szőke hajat:*( 17f)

2014. nov. 2. 12:58
 5/22 anonim ***** válasza:

Mennyi sampont használsz egy alkalommal?

Próbáltad már a professzionális termékeket? Azokból kevesebb kell egy alkalommal, így tovább tartanak, és nem kell,a fél drogériát a hajadra kenni.

2014. nov. 2. 13:18
 6/22 A kérdező kommentje:

Nagyon picit használok, azt is higítva.

Sajnos még nem, nagyon drágák, de szeretném, mert sok jót hallottam már róluk.

2014. nov. 2. 13:21
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

*Egy flakon hónapokig elég mindenből,

Tényleg?:D Kinek? mert hogy egy hosszúhajú embernek nem az tuti.

Magából a samponból is minimum(és akkor nagyon spóróltam is minimum 2-3 db kell 1 hónapba.)

És ne akarj becsapni mikor tudom, mert nekem valóban derékig ér a hajam-és saját.

2014. nov. 2. 13:26
 8/22 A kérdező kommentje:

Samponnal csak a hajtöveket szabad mosni, a hosszát megtisztítja a hab, ahogy végigfolyik. Hová kensz el 3 flakont egy hónap alatt?

Kifésülőspray 3 hónapig elég, pár fújás kibontja és nem nehezíti el a hajat.

A hővédőm 200ml-s, ez 3 hónapra elegendő adag szintén.

A korábbi olajam 150ml volt, fél évig használtam, csak azért cseréltem le, mert megszokta a hajam, még mindig benne van a negyede.

Most kisebb olajat vettem, de ahogy elnézem, 2 hónapig ez is húzza.

Szóval, ki is borítja a fejére a teljes drogériát?

Azt hittem, nálam fogy minden gyorsan, de ezek szerint valamit nagyon rosszul csinálsz.

2014. nov. 2. 13:31
 9/22 A kérdező kommentje:
Nekem is derékig ér a hajam, és szintén saját, szóval nem csapott be senki, csak nem tudsz gazdálkodni.
2014. nov. 2. 13:32
 10/22 anonim ***** válasza:
0%

9 Nem tisztitod normálisan a hajad.

Hát ne is haragudj, de normálisan meg kell mostni, nem csak pakolni rá. Attól, hogy a tövét mosod, még nem tisztul meg.

Hagyjuk is. Szerintem kamuzol..

2014. nov. 2. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!