Milyen arckrémeket ajánlanátok 16 éves lánynak?
En is most kezdtem el melyebbre asni magam ebben a temaban, tegnap jott velem haza az Olay Essentials nappali hidratalo krem. Szaraz/normal bortipusra ajanljak, az enyem inkabb kombinalt vagy zsiros, de abszolut nincs gondom vele, ketszer probaltam, jol hidratal, pihepuha lesz utana az arcom. Egy alkalommal BB krem ala vittem fel, egy percen belul teljesen beszivodott, nem kellett sokat varnom vele. Csak ajanlani tudom!
Alapozo ala a Balea Young Soft&Care Mattito Arckrem sem rossz szerintem, eleg pozitivakat hallottam rola.
A Nivea termekek kozott is sok jot talalhatsz, az Avonos dolgokat en kevesbe ismerem.
Ejszakara egy ideje a Garnier Essentials ejszakai arckremjet hasznaltam (a Niveatol kipattogtam), bar meg vagyok elegedve vele, ezt tervezem most lecserelni csipkebogyo- vagy arganolajra.
Javaslom, hogy vasarlas elott nezz szet a kremmania.hu-n, nekem is sokat segitett :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!