Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ajánlanátok sampont?

Ajánlanátok sampont?

Figyelt kérdés

Korábban a Fructis grapefruitos samponját használtam, az nagyon jó volt a hajamnak. Most az Yves Rocher kamillás samponját használom. Ez is jó, de drága sajnos (200ml, 1000Ft), és gyorsan fogy.

Ajánlanátok valamit megfizethető áron?

Szőke, vékony szálú egyenes hajam van, nem küzdök semmilyen problémával.

2014. okt. 21. 20:51
 1/5 anonim válasza:
Baba szerintem átlagos sampon, semmi extra, de rossznak sem mondható, egy időben sokat használtam, ja és nagyon olcsó szerintem mert 6-700 körül van és 400 vagy 450 ml-es :)
2014. okt. 21. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is Baba sampont használok :-) Felváltva rózsaszín flakonos Elséve-vel.
2014. okt. 22. 10:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Indola, Keune, Bonacure, Essensity.
2014. okt. 22. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a Balea szőke hajra való samponját szeretem.
2014. okt. 22. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Én most a Garnier Ultra Doux aloe vera and vegetable milk sampont használom. Elsőre nagyon nem tetszett az illata, túl édesnek találtam, de aztán lassan-lassan megbarátkoztunk. Utána pedig egyre csak azt vettem észre, hogy puhább és könnyebben kifésülhető lett a hajam. Persze minden sampon, mindenkinek máshogy hat a hajára, az én hajamra pozitívan hatott. Remélem tudtam segíteni! :D
2014. okt. 22. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!