Milyen sampont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nyáron 2naponta kell hajat mosnom, annyira zsírosodik, télen 3naponta. Már minden drágább kategóriát kipróbáltam, de a helyzet változatlan :(2014. aug. 17. 12:43
1/6 anonim válasza:
Nekem is hamar zsírosodó a hajam. Én a Pantene aqua light-ot használom, amióta kidobták a piacra (kb 2 éve). Előtte gyakran váltogattam a samponjaimat, kísérleteztem, hogy melyik a legjobb. Nekem ez vált be. 1 nappal kitolódott a hajmosás, mert tovább marad friss a hajam. Szóval, ha ezt még nem próbáltad, akkor ajánlom.
2/6 anonim válasza:
Nem lehet, attól, hogy nem teljesen mosod ki a hajadból a sampont?
Egyébként ne moss ilyen sokszor hajat, mert nagyon hamar őszülni fogsz, illetve a hajhullás is nagyon hamar be fog következni. Próbálj meg kevesebbszer mosni és vegyél inkább száraz sampont vagy esetleg akár hintőport is használhatsz.
Mindenesetre a csalánsampon (elvileg) mindenre jó, én még nem próbáltam, így nem tudok tapasztalatot mondani.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2014. aug. 17. 13:28
4/6 anonim válasza:
Mit takar a drágább kategória? Drogériás, vagy professzionális fodrászkellékes termékek?
5/6 anonim válasza:
Babáknak való samponnal próbálkozz, annál jobb nincs.
6/6 anonim válasza:
Garnier Ultra Doux aloe vera and vegetable milk. Ha ez sem válik be, és már megunod a sok kísérletezgetést, akkor a gyógyszertárban érdeklődj. Ahogy már az előttem levő emberke írta: ne mosd ilyen gyakran a hajad, mert hamarabb őszül + hamarabb hullik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!