Kevés és vékony szálú, derékig érő hajból sok a kihullott napi 50 szál?
Nem, még napi száz hajszál kihullása is normális.. De azt nem kéne ennyire észrevenned..
Ha úgy saccolod hogy ötven kihullik, akkor nem lehet hogy az sokkal több?
Köszi a választ,de a 100 szál egy átlagos hajból. De egy vékonyszálú kevésből? Ha nagy gond lenne, akkor 100-tól több hullana ki?
Nem megfelelő sampontól lehet? Ha igen, akkor mikor áll vissza?
A vékony szálú haj se kevesebb, csak nagyon vékonykák a hajszálak. A szőkéknek pl alapból több a hajszáluk, de a legtöbbjüknek nagyon vékony szálú. Az enyém is olyan, akár a pókháló.
Sampon okozhat hajhullást, nekem két natúr sampontól hullott (Alverde és Yves Rocher).
Napi 100 szálig normális. Ha hosszabb a hajad, többnek tűnik. Én pl hajmosás után akarok sokkot kapni, mennyi a kádban maradt, amikor meg megszámolom, 30-40 szál csak. Mivel derék alá ér, rengetegnek tűnik.
Ha aggódsz, válts sampont, és szedj hajvitamint.
Köszi szépen, egy kicsit megnyugodtam.
Én arra tippelek, higy a Wu2-től kezdett hullani, most, hogy itt a hideg, mintha kiszárította volna nagyon a fejbőrömet. Visszatértem a régi samponomhoz, a zöld Schaumához és mintha tényleg kevesebb jönne ki. Ha a sampon okozta, mennyi idő még visszaáll? A kihullottak helyére fog új nőni? A fodrászom azt mondta, hogy vált a hajam. Az mennyi ideig tart?
Vashiánytól is lehet? Most várom a véreredményr. Szokott lenni, de eddig még Sosem hullott.
A vékony szálú ritka hajat lehet egyáltalán színezni, mert sajnos lassan időszerű lesz. Vagy akkor a látványos kiritkulás vár rám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!