Mit csináljak a vékony szálú hajamanak, hogy dúsabbnak látszodjon?
Nekem is vékony szálú a hajam, de valahogy össze-vissza állnak a szálak, ezért dúsnak hat ha szeretném :D Nekem az vált be a legjobban ha dúsítós hajlakkal befújtam több sorban lefelé hajtott fejjel, úgy hagytam pár mp-ig, majd felemeltem a fejem és az ujjaimmal eligazgattam. Ha esetleg kicsit megáztam, akkor még dúsabb lett valamiért... Jó is az a hajlakk. Ja de mondjuk nekem esőtől eleve kicsit behullámosodik a hajam. Amúgy ez az hajlakk, amit bátran merek ajánlani, a kedvencem! [link]
A hajhabját nem használtam még, sajnos jó dúsító hajhabbal még nem találkoztam :S
Aztáán nekem az is szokott segíteni ha fejjel lefelé szárítom meg a hajamat. A semminél több.
Valamint van ez a termék, ami kifejezetten dúsításra való, de itt elég sok negatív véleményt írnak róla: [link] hu/kremek/schwarzkopf-got2b-powder-ful-dusito-hajformazo-por
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!