Próbáltátok már a teafaolajat pattanásokra? Mik a tapasztalataitok vele kapcsolatban? Mennyi idő után csökkent a pattanások száma? Hol és mennyiért vettétek?
Figyelt kérdés
Kort, nemet és bőrtípust is írjatok!2014. okt. 19. 16:11
1/5 anonim válasza:
Én a Rossmannból szoktam venni teafaolajos szappant kb 500 Ft-ért, nagyon sokáig elég.
Nagyon meg vagyok vele elégedve :) Napi 1-2X használom. Kicsit szárít, ezért néha kell utána valami hidratálókrém.
Már az 1. mosakodás után láttam javulást, segít a pattanások és a gyulladt részek ellen.
(Azt, hogy a Mannától vegyél méregdrágán teafaolajos készítményeket, nem tartom jó ötletnek :) )
2/5 anonim válasza:
megtudnád mondani mi pontosan a szappan neve? :)
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, jöhetnek még válaszok! :)
2014. okt. 20. 17:44
4/5 A kérdező kommentje:
és amúgy csak leszárítja a pattanásokat? vagy el is tünteti azokat? mármint marad heg vagy valami nyom utána?
2014. okt. 20. 17:45
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!