Milyen tapasztalataitok vannak a hajatok vasalásával kapcsolatban?
Segítséget kérnék, hisz jövô héten veszek egy hajvasalót..Ma beszereztem csomó hajápoló, hajvédô szert és hajvitamint is..Arra lennék kíváncsi, hogy kinek mennyire roncsolta a haját?!
[csakis hajmosások után vasalnám ki, tehát egy héten 2x, hátközépig érô a hajam]
Köszönöm az ôszinteséget!...
[amúgy én is Philips hajvasalót veszek:)]
Csak rossz tapasztalataim vannak. Na jó, nem. :)
Nagyon szépen ki tudom vasalni a hajamat vele, szögegyenes lesz, ami néha tök jó! De ez az egyetlen előnye, amit én észleltem.
Egyébként elvékonyodott a hajam, száraz és sprőd lett tőle és gyorsabban töredezik. Pedig rendszeresen használok balzsamot és pakolást is, illetve hővédőt vasalás előtt és hajvégápolót is.
Hiába ápoltam, vágattam belőle rendszeresen, a hajam korántsem olyan szép, mint volt. Igaz, régen félig-meddig hullámos, egyenes hajam volt, de legalább egészséges, puha, élettel teli, fényes volt.
17/L
Amíg vasaltam a hajam, egyre jobban töredezett, annak ellenére, hogy ápoltam, és rendszeresen vágattam a végéből. Kb fél éve letettem a hajvasalót, azóta lenőttek a töredezett végek, a hajam sokkal fényesebb, és egészséges. Ma már csak alkalmanként vasalom a hajam, ami havi egy alkalmat jelent, ez még belefér, hogy ne töredezzen el. Hozzáteszem, hogy nem vékonyszálú a hajam, hanm normál típusú.
22/L
Teljesen göndör hajam van, vállon túl ér. Heti 1x, minimum 2x vasaltam, hajmosás után. A göndör haj amúgy is száraz, töredezett, de így még inkább az lett. Plusz kivasaltam, jött a f*sza párás idő, pillanatok alatt visszagöndörödött a hajam. Sose maradt egyenes, ahogy teltek a héten a napok, úgy jöttek a hullámok a hajamba... És a külső része nagyon száraz. Július óta csak 2x lett kivasalva a hajam: a fodrászom vasalta ki, meg én magamnak. De mikor elindultam itthonról, és láttam hogy nem párás(!) időben elkezdett hullámosodni, akkor mondom oké, nem kínzom a hajamat, úgyis visszagöndörödik... nyár óta ápolom házi, bolti (kallos) hajpakolással, hajvégápolóval (avon), de nem tudom hogy használnak-e ezek egyáltalán... a hajvasalással csak tönkre fogod tenni a hajadat.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!