Mik a tapasztalataitok a mikrodermabrázió, vagyis a bőrcsiszolással kapcsolatban? Kozmetikusok is csinálják, átlag 10. 000 ft körül. Bevállalnám, de nem tudom mennyire hatásos. Nekem akne heg ellen kellene.
Nekem 2 hete még megcsinálta a kozmetikus, de mondta is, hogy már őszig nem szabad, mert fokozottan kell védeni a bőrt a kezelés után az UV sugaraktól.
Csak 1 kezelésen voltam. Nekem azt javasolta a kozmetikus, hogy ősszel menjek el kúraszerűen, amikor hetente 1x megcsinálja, x héten át és akkor igazán hatásos. Szerintem az 1 kezelés is látszik. Én mondjuk kuponnal voltam, nem adnék ki ezért 10 ezret.
Még valami!
Szerintem nézz körbe a környéken, lehet máshol is csinálják és sokkal olcsóbban.
Megdöbbentem ezen a 10.000 Ft/alkalom áron.
Fehérváron mondjuk több a lehetőség, de itt pl. van árkülönbség, ha arckezelés mellé kéred, vagy külön.
Csak egy példa: [link]
Fehérváron még a magán bőrgyógyásznál is fele ennyi:
Én március körül voltam először, és nagyon látványos volt az eredmény, sokkal simább lett a bőröm, eltüntette a hegeket, egyenetlenségeket. A második alkalom már nem volt túl látványos, és többször nem mertem menni a napsütés miatt, majd ősszel, vagy ha tartósan rossz idő lesz, lehet bejelentkezek.
Egyébként nekem 3000 ft volt, mert egy debreceni kuponos oldalon folyamatosan van ilyen kupon, 8000 helyett 3000-ért. Úgy látom, te is debreceni vagy, jelezz privátban, ha érdekel a kuponos kozmetika.
Bár én nem lepődtem meg az áron, mert utánanéztem több szalon honlapján, és itt Debrecenben is 8000-10000 ft körül vannak ezek a kezelések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!