Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyantázni vagy epilálni...

Gyantázni vagy epilálni fájdalmasabb?

Figyelt kérdés
Eddig borotváltam, de kipróbálnám az egyiket, amelyik tűrhetőbb. Nagyon alacsony a fájdalom küszöböm:(
2014. okt. 14. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Az epilálás lassan fáj, a gyanta egyszerre, de gyorsabban túlvagy rajta.

A gyanta viszont gyakran viszi a bőr felső rétegét is, szóval nekem az jobban szokott. Szóval utólag sokkal kellemetlenebb.

Érdemes egy jó forró kádfürdő után csinálni, akkor kitágulnak a hajhagymák a hőtől, és kevésbé fáj a szőr kihúzása.

2014. okt. 14. 23:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Az epilálás,mert egyesével tépi ki.
2014. okt. 15. 07:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Epilálás csak az első 1-2 alkalommal fáj, de akkor úgy hogy könnyed-taknyod folyik ha nem bírod a fájdalmat. Nekem is így volt. :) De utána már csak a kinövő néhány szálat kell kiszedni 3-4 naponta, és az nem fáj.

Gyanta sem olyan vészes, az csak pillanatokig fáj, amikor letéped a csíkot. Azzal nekem inkább az a bajom, hogy nagy szőrt ki kell növeszteni, ahhoz hogy levigye a gyanta. Tehát 2 hétig sima, 2 hétig szőrös az ember. Nekem ez nem jött be.

2014. okt. 15. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!