Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell gyantázni?

Hogyan kell gyantázni?

Figyelt kérdés
Bocsi, hogy sok kérdésem van, de még sose használtam de ki szeretném próbálni. Először is: Itthon szeretném csinálni, de nem tudom, mit kell hozzá vennem és kb. milyen árban van? Hogyan kell alkalmazni? És mennyi ideig marad utánna sima a bőröm? Köszi a válaszokat!

2014. aug. 9. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:

1:Gyantapatront (490 Ft), gyantapapírt (980), gyantamelegítőt (bár egyesek mikróban melegítik, amúgy 3500 Ft) és olajat (820 Ft)

2: felmelegíted folyósra, de nem tűz forróra a gyantát, végighúzod a szőr növekedésével megegyező irányban, rásimítod a papírt, kifeszíted a bőrt, majd a szőr növekedésével ellentétes irányba lerántod. Utána bekened olajjal a gyantázott felületet. Ha nagyon izzad a bőr, be kell szórni hintőporral.

3: változó. 1-2 hét általában.

Drasztikusan hangzik, de megéri. Csendes és nem kell napohta használni.

2014. aug. 9. 16:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, és ezek a hozzávalók hány alkalomra elegendők? mert elég drágának tűnik
2014. aug. 9. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
1 patron nekem 2 alkalomra elegendő, papírból 4 fogy nálam alkalmanként (100 db-os), olaj pedig attól függ, hogy hol hagytam el gyantamaradványokat. Ha több helyen hagytam el, akkor többet kell használnom, ha csak 1-2 helyen, akkor kevesebbet.
2014. aug. 9. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Elég sokáig tartanak a patron is elég 4-5 alkalomra attól függ mit szeretnél gyantázni.
2014. aug. 10. 04:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Olcsóbb módszer: veszel tégelyes meleggyantát, nem kell hozzá papír sem, felmelegíted, felkened, megszárad keményre, letéped. Egy alkalomra való kb 300 ft.

De vehetsz mondjuk 2-3000 ft-ért cukorpasztát is, az a legjobb gyanta fajta. Ez több alkalomra elég.

2014. aug. 10. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!